ΦΑΝΕΛΑ: Νίνο Μιλένκοβιτς (2008-09)

Ακόμα ένα flashback στην εποχή που ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε στη Superleague, με την παρουσίαση της φανέλας του Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς!

Πριν από μερικούς μήνες παρουσιάσαμε τη κόκκινη φανέλα που φόρεσε ο Πανσερραϊκός στα πρώτα ματς της σεζόν 2008-09 (κάνε κλικ εδώ για να θυμηθείς το σχετικό άρθρο) και τώρα θα δούμε μια παραλλαγή της.

Είναι το ίδιο σχέδιο με αυτή που φορέθηκε στα πρώτα ματς, απλά προστέθηκε ως χορηγός ο ΟΠΑΠ και μετακινήθηκε προς τα δεξιά του στήθους το λογότυπο της εταιρίας ΚΡΙ ΚΡΙ. Με κάποιες ακόμα προσθαφαιρέσεις χορηγών, αυτή ήταν η βασική εμφάνιση του Πανσερραϊκού της περιόδου 2008-09, σεζόν κατά την οποία τα "λιοντάρια" αγωνίστηκαν στη Superleague έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Η φανέλα που αποτελεί κομμάτι της συλλογής του Panserraikos Blog είναι αυτή του διεθνούς Βόσνιου σέντερ μπακ Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς. Εκείνη ήταν η πρώτη του περίοδος στην ομάδα, αλλά στα χρόνια που ακολούθησαν αγωνίστηκε με τους ερυθρόλευκους τόσο στη Β', όσο και στη Γ' Εθνική, ενώ υπηρέτησε το σύλλογο και από άλλα πόστα.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Νίνο Μιλένκοβιτς λοιπόν, με το "17" στην πλάτη μίας φανέλας που μας θυμίζει τα όμορφα χρόνια που θέλουμε να ξαναζήσουμε, με τον Πανσερραϊκό να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2008-09
Παίκτης: Νίνο Μιλένκοβιτς (2008-09, 2011-12, 2014, 71 συμμετοχές/3 γκολ)
Νούμερο: 17
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...