ΦΑΝΕΛΑ: Χόκεϊ επί πάγου Νο89 (2012-13)

Η ίσως πιο εντυπωσιακή και σίγουρα πιο πρωτότυπη φανέλα που έχει φορεθεί ποτέ από τον Πανσερραϊκό είναι αυτή της ομάδας χόκεϊ επί πάγου!

Αν πριν από δέκα χρόνια έλεγες σε κάποιον ότι ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να διαθέτει ομάδα χόκεϊ, μάλλον θα σε περνούσε για τρελό! Κι όμως, στις αρχές του 2012 οι ερυθρόλευκοι έγιναν ο πρώτος επαρχιακός σύλλογος της Ελλάδας που ίδρυσε τμήμα χόκεϊ επί πάγου!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Παρότι το χόκεϊ δεν ήταν ποτέ δημοφιλές στις Σέρρες και παρά την έλλειψη υποδομών για την ανάπτυξη του σπορ, ο Σωτήρης Πατσαλάς δημιούργησε το "Panserraikos Hockey Club" και στα χρόνια που ακολούθησαν η ομάδα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα επενδύει στο μέλλον με τη δημιουργία ακαδημίας χόκεϊ!

Η εμφάνιση της ομάδας, όπως και σχεδόν όλες όσες χρησιμοποιούνται στο χόκεϊ επί πάγου, είναι πολύ πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα. Το σχέδιο της φανέλας που βλέπετε στη φωτογραφία είναι αυτό που χρησιμοποιεί η ανδρική ομάδα των "λιονταριών" στα παιχνίδια της, αλλά η συγκεκριμένη φανέλα δεν είναι φορεμένη.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Συγκεκριμένα, αποτέλεσε ένα δώρο του ιδρυτή της ομάδας, Σωτήρη Πατσαλά στο Panserraikos Blog και έχει τυπωμένο στο πίσω μέρος το όνομά μου! Σωτήρη, έστω και μετά από πολλά χρόνια, ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2012-13
Παίκτης: -
Νούμερο: 89
Κατηγορία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Εταιρία: -
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...