ΦΑΝΕΛΑ: Χρήστος Μελίσσης (2005-06)

Το Panserraikos Blog σας παρουσιάζει τη φανέλα του Χρήστου Μελίσση, ενός αμυντικού που αναδείχθηκε από τον Πανσερραϊκό και κατέγραψε σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Χρήστος Μελίσσης είναι ένας από τους λίγους παίκτες που συνδέουν δύο διαφορετικές εποχές της σύγχρονης ιστορίας του Πανσερραϊκού. Αυτή του Σπύρου Κούτλα που έδυσε το καλοκαίρι του 2004 και αυτή του Πέτρου Θεοδωρίδη που ανέτειλε το ίδιο καλοκαίρι.

Ο Εδεσσαίος μπακ ήρθε από τη Νάουσα στις Σέρρες το 2001 και στα 4,5 χρόνια που ακολούθησαν φόρεσε τα ερυθρόλευκα σε 112 επίσημα ματς, σκοράροντας τέσσερα γκολ. Αργότερα έπαιξε στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και σε διάφορες άλλες ομάδας της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ κατάφερε να καταγράψει συμμετοχές και με την Εθνική Ελλάδας!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Η φανέλα του δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή του Panserraikos Blog. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η λευκή της περιόδου 2005-06, της τελευταίας δηλαδή σεζόν που ο Μελίσσης έπαιξε στον Πανσερραϊκό, πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Είναι μια φανέλα της Umbro, παρόμοια με αυτή του Αντώνη Κύρου που είχαμε παρουσιάσει παλιότερα (κλικ εδώ) με τη διαφορά ότι φορέθηκε σε πιο προχωρημένο στάδιο της περιόδου 2005-06, όταν πια είχαν προστεθεί οι χορηγοί, ο ΟΠΑΠ στο μπροστινό μέρος και η Εγνατία Ασφαλιστική στο πίσω.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι η εμφάνιση είναι υπογεγραμμένη στο μπροστινό μέρος από τους περισσότερους παίκτες του Πανσερραϊκού εκείνης της σεζόν. Ευχαριστώ το φίλο Γιώργο για  τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να φτάσει η φανέλα αυτή στη ντουλάπα του Panserraikos Blog!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2005-06
Παίκτης: Χρήστος Μελίσσης (2001-06, 112 συμμετοχές/4 γκολ)
Νούμερο: 5
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...