ΦΑΝΕΛΑ: Ηλίας Μποταΐτης (2004-05)

Το Panserraikos Blog κάνει ένα flashback και θυμάται έναν παίκτη που έπαιξε ελάχιστα στην ομάδα μας και μία σεζόν που έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Πανσερραϊκό.

Το καλοκαίρι του 2004, στην πρώτη μεταγραφική περίοδο της εποχής του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο Πανσερραϊκός προχώρησε σε πολλές μεταγραφές. Ένας από τους παίκτες που ήρθαν στις Σέρρες ήταν ο Ηλίας Μποταΐτης.

Ο μέσος από την Κατερίνη είχε γίνει αρχικά γνωστός από την θητεία του στον Πιερικό, ενώ πριν φορέσει τα ερυθρόλευκα του Πανσερραϊκού, φόρεσε αυτά του Πανηλειακού, με τον οποίο την περίοδο 2003-04 αγωνίστηκε στην Α' Εθνική.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Παρόλα αυτά, δεν στέριωσε στον "λάκκο των λεόντων" και αφού έπαιξε σε 13 ματς αποχώρησε στα μέσα της σεζόν 2004-05. Έτσι, δεν ήταν παρών στο φινάλε της σεζόν που βρήκε τον Πανσερραϊκό να διεκδικεί μετά από χρόνια την επιστροφή του στην Α' Εθνική. Ίσως να ήταν καλύτερα έτσι για αυτόν, αν θυμηθεί κανείς πως έκλεισε η σεζόν, με το αλησμόνητο "κάζο" και την ήττα από τον Ακράτητο με 0-1 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Στην εξέλιξη της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα και άλλων ιστορικών ομάδων, όπως ο Πανθρακικός, η Προοδευτική και ο Εθνικός Αστέρας μεταξύ άλλων.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Η φανέλα του που βλέπετε στη φωτογραφία είναι μία ακόμα εμφάνιση της εταιρίας Umbro που αποτελεί μέρος της συλλογής του Panserraikos Blog. Η ιδιαιτερότητα αυτής της φανέλας είναι ότι ενώ υπήρχε σε αυτή κανονικά τυπωμένο το σήμα του Πανσερραϊκού, στην εξέλιξη της σεζόν ράφτηκε από πάνω του ένα νέο σήμα της ομάδας, το οποίο είδαμε μόνο εκείνη την περίοδο.

Ευτυχώς δηλαδή, γιατί ήταν πρόχειρα ραμμένο και κακόγουστο είναι η αλήθεια!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2004-05
Παίκτης: Ηλίας Μποταΐτης (2004-05, 13 συμμετοχές/1 γκολ)
Νούμερο: 6
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...