Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο9 (1993-94)

"Βουτιά" στο παρελθόν με την παρουσίαση μίας φανέλας που φορέθηκε σε μία δύσκολη καμπή της ιστορίας του Πανσερραϊκού, στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας στη Γ' Εθνική.

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, η συλλογή του Panserraikos Blog περιλαμβάνει κυρίως εμφανίσεις από το 2000 και μετά, όμως μέσα στις πολλές φανέλες υπάρχουν και μερικές από την όμορφη εποχή των '90s που έφτασαν στα χέρια μου.

Μία από αυτές είναι η φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία. Η λευκή εμφάνιση του Πανσερραϊκού στην σεζόν 1993-94, περίοδος που τα "λιοντάρια" συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Γ' Εθνική έχοντας γνωρίσει απανωτούς υποβιβασμούς αρχικά από την Α' Εθνική το 1992 και ακολούθως από τη Β' Εθνική το 1993.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Πρόκειται για μία λιτή, όμορφη φανέλα της εταιρίας Hummel, με το έμβλημα του Πανσερραϊκού να παρουσιάζεται στο καθιερωμένο εκείνα τα χρόνια στρογγυλό πλαίσιο. Κατά τα άλλα, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εμφάνισης είναι οι σχηματισμοί στα μανίκια, ενώ το αρνητικό, για όσους είναι παρατηρητικοί είναι πως το όνομα της ομάδας στο σήμα αναγράφεται λανθασμένα ως "ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ", με ένα "Ρ"!

Το νούμερο "9" φορέθηκε κυρίως από τον σέντερ φορ των "λιονταριών" εκείνων των χρόνων, τον Σερραίο γκολτζή Νίκο Γανίκα, που σκόραρε 9 τέρματα την περίοδο 1993-94, αλλά φυσικά όταν αυτός απουσίαζε τη φανέλα φόρεσαν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Σίγουρα η εμφάνιση αυτή αποτελεί ένα από τα κορυφαία κομμάτια της συλλογής, λόγω της παλαιότητας και σπανιότητάς της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φορώντας αυτή ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και την επιστροφή του στη δεύτερη κατηγορία.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 1993-94
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 9
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Hummel
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.