ΦΑΝΕΛΑ: Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο (2015-16)

Μία σπάνια εμφάνιση του γκολτζή της σεζόν 2015-16 Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο που δεν είδαμε ποτέ να φοριέται σε κάποιο παιχνίδι του Πανσερραϊκού!

Το 2015 ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας προσπεράσει το εμπόδιο του Άρη και αφήνοντας (έστω... προσωρινά) πίσω του τη Γ' Εθνική. Μετά τον αναμενόμενο ενθουσιασμό, ξεκίνησε ο προγραμματισμός της περιόδου 2015-16, με τους διοικούντες να μην εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες που οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο, προχωρώντας σε πολλές μεταγραφές.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής μου κάνε κλικ εδώ!

Οι περισσότερες κινήσεις ήταν αποτυχημένες, αλλά υπήρχαν κάποιοι παίκτες που είχαν θετική παρουσία, με πρώτο και καλύτερο τον Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο! Ο φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι έπαιξε σε 25 παιχνίδια εκείνης της σεζόν, σκοράροντας 13 φορές και κερδίζοντας την συμπάθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των φίλων του Πανσερραϊκού.

Μία από τις φανέλες του "γατόπαρδου" όπως τον αποκαλούσαμε τότε είναι κομμάτι της συλλογής μου. Η ιδιαιτερότητα της φανέλας που βλέπετε είναι πως πρόκειται για την τρίτη εμφάνιση εκείνης της περιόδου η οποία δεν φορέθηκε ποτέ από την ομάδα. Είναι μια μαύρη φανέλα της εταιρίας Saller με μπλε λεπτομέρειες και με το έμβλημα του Πανσερραϊκού σε κόκκινο χρώμα, ένας συνδυασμός που όπως βλέπετε δεν έφερε όμορφο αποτέλεσμα!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Οπότε, μάλλον ήταν καλύτερο που δεν είδαμε την ομάδα να φοράει το συγκεκριμένο σχέδιο. Για την ακρίβεια, φορέθηκε μόνο ως φανέλα τερματοφύλακα σε κάποια παιχνίδια της περιόδου 2015-16!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2015-16
Παίκτης: Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο (2015-16, 25 συμμετοχές/13 γκολ)
Νούμερο: 20
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Saller
Matchworn: Όχι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...