ΦΑΝΕΛΑ: Χρήστος Μίνγκας (2006-07)

Σας παρουσιάζω τη φανέλα του Χρήστου Μίνγκα, ενός παίκτη με πολυετή προσφορά στον Πανσερραϊκό, αλλά και παρουσία σε πολλές ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Προερχόμενος από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο Χρήστος Μίνγκας έγινε κάτοικος Σερρών το καλοκαίρι του 2003, παίρνοντας αμέσως φανέλα βασικού και παραμένοντας για τέσσερα συναπτά έτη ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού.

Μέχρι το ξεκίνημα της περιόδου 2007-08, οπότε και αποχώρησε από τα "λιοντάρια", είχε μια μεστή παρουσία στην ομάδα μας παίζοντας σε 106 παιχνίδια και σκοράροντας 11 φορές. Δυστυχώς για αυτόν, γνώρισε μαζί με όλους εμάς την πίκρα με την απώλεια της ανόδου τον Μάιο του 2005, ενώ έφυγε από την ομάδα λίγο πριν την πανηγυρική άνοδο του 2008.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Παρότι δεν έπαιξε με τον Πανσερραϊκό στην Α' Εθνική, το κατάφερε αργότερα με άλλες ομάδες, μιας και αγωνίστηκε σε πολλούς ιστορικούς συλλόγους στη συνέχεια της καριέρας του. Έπαιξε σε Καστοριά, Ιωνικό, Τρίκαλα, Πανθρακικό, Απόλλων Σμύρνης, Καλλονή, Λεβαδειακό, Εργοτέλη, Ρόδο και Καλαμάτα μεταξύ άλλων! Σε καμία ομάδα δεν έμεινε όσο στον Πανσερραϊκό, όμως αν μη τι άλλο υπήρξε παίκτης πολλών σημαντικών συλλόγων.

Σε ότι αφορά τη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η λευκή της περιόδου 2006-07. Μια όμορφη εμφάνιση της Umbro, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι ο σχηματισμός στον δεξί ώμο, κάτι σαν σταυρός, που την κάνει ξεχωριστή.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Τη σεζόν εκείνη ο Χρήστος Μίνγκας είχε το "19" στην πλάτη, παρότι προηγουμένως φορούσε για μια περίοδο το "17" και για ακόμα δύο το "10".

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2006-07
Παίκτης: Χρήστος Μίνγκας (2003-07, 106 συμμετοχές/11 γκολ)
Νούμερο: 19
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...