ΦΑΝΕΛΑ: Ντούσαν Γιοβάνοβιτς (2001-02)

Η συλλεκτική εμφάνιση του μεγάλου παικταρά Ντούσαν Γιοβάνοβιτς από την περίοδο 2001-02!

Η εποχή του Σπύρου Κούτλα μπορεί να περιλαμβάνεται από πολλούς στα "πέτρινα χρόνια" του Πανσερραϊκού, μιας και η ομάδα δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Α' Εθνική, όμως είχε και πολλά θετικά στοιχεία, με τα "λιοντάρια" να παίζουν κατά καιρούς εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

Στο διάστημα εκείνο φόρεσαν, μεταξύ άλλων, τα ερυθρόλευκα και κάποιοι παικταράδες που άφησαν εποχή. Ένας από αυτούς, δίχως την παραμικρή αμφιβολία, είναι ο μεγάλος Ντούσαν Γιοβάνοβιτς! Ο Σέρβος φορ ήρθε στις Σέρρες το 1997 και μαζί με τον επίσης νεοφερμένο τότε Αντεμάρ Ροντρίγκεζ συνέθεσαν ένα από τα πιο "φονικά" δίδυμα που έχουμε δει ποτέ στον "λάκκο των λεόντων", αλλά και στη Β' Εθνική γενικότερα!

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Εκείνη τη σεζόν ο Γιοβάνοβιτς πέτυχε 21 γκολ, ο Αντεμάρ 31 και ο Πανσερραϊκός 96 σε 42 ματς (!!!), αλλά "κατάφερε" να μην προβιβαστεί στην Α' Εθνική! Ο 26χρονος τότε Σέρβος επιθετικός αποχώρησε από την ομάδα, όμως επέστρεψε στα μέσα της σεζόν 2001-02 και μέχρι το 2004 έφτασε συνολικά τα 49 γκολ σε 112 συμμετοχές με το λιοντάρι στο στήθος.

Όλα τα παραπάνω, μετατρέπουν τη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία σε ένα από τα κορυφαία κομμάτια της συλλογής μου. Η κόκκινη εμφάνιση της εταιρίας Lotto είναι ένα από τα αρκετά σχέδια που φόρεσε τη σεζόν 2001-02 ο Πανσερραϊκός. Με κλασικό χορηγό το "Λαϊκό Λαχείο" και με τον Ντούσαν να έχει το "22" στην πλάτη, ενώ σε άλλες περιόδους είχε φορέσει ακόμα το "10", το "11", αλλά και το "31"!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα αυτή έφτασε στη συλλογή μου από τον φίλο Παύλο τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά για το υπέροχο δώρο του που επαναλαμβάνω πως αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2001-02
Παίκτης: Ντούσαν Γιοβάνοβιτς (1997-98 & 2001-04, 112 συμμετοχές/49 γκολ)
Νούμερο: 22
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Lotto
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα...