Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο10 (2013-14)

Μία σπάνια "one off" εμφάνιση που σηματοδότησε την έναρξη μίας νέας, πολύ δύσκολης εποχής για τον Πανσερραϊκό.

Για το καλοκαίρι του 2013 έχουμε όλοι μας κατά καιρούς σχολιάσει πολλά. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 50 χρόνων ιστορίας, ο αγαπημένος μας Πανσερραϊκός βρέθηκε σχεδόν στο "μηδέν" έπειτα από τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Η αδυναμία δήλωσης συμμετοχής της ομάδας στη Β' Εθνική, έφερε τα "λιοντάρια" να ετοιμάζονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Με προπονητή τον Σάκη Αναστασιάδη και ένα ρόστερ αποτελούμενο κυρίως από παίκτες που προέρχονταν από την ομάδα νέων, ο Πανσερραϊκός έπρεπε να είναι έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι είχαν να δώσουν ένα ματς για το Κύπελλο Γ' Εθνικής, διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν δύο φορές και η οποία έχει πλέον καταργηθεί. Ήταν τέτοια η κατάσταση στην ομάδα που δεν είχε προλάβει ακόμα να παραλάβει τη στολή της νέας σεζόν και έτσι σε εκείνο το ματς κόντρα στον Κιλκισιακό είδαμε τη λευκή Puma φανέλα που την προηγούμενη σεζόν φορούσε η ομάδα νέων!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η σπανιότητα της συγκεκριμένης φανέλας έχει να κάνει πάντως και με το γεγονός ότι δεν φορέθηκε ξανά σε επίσημο ματς της πρώτης ομάδας, είναι δηλαδή μία από τις ελάχιστες "one off" εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας!

Το "10" εκείνο το απόγευμα φορέθηκε από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, τον πρωταγωνιστή του ματς. Ο νεαρός τότε μέσος, σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας στο 89', στέλνοντας το ματς στην παράταση, αλλά στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι, αστόχησε δύο φορές (!) όντας τελικά ο μοιραίος για τον Πανσερραϊκό σε ένα ματς βέβαια χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το σχέδιο της φανέλας είναι το κλασικό (πλέον) της Puma που έχουμε δει σε πολλές εκδοχές από το 2008 έως σήμερα.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2013-14
Παίκτης: Παναγιώτης Γιαννόπουλος (2010-14, 48 συμμετοχές/5 γκολ)
Νούμερο: 10
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.