Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο8 (2013-14)

Η δύσκολη σεζόν 2013-14 βρήκε τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται στα... αλώνια της Γ΄Εθνικής. Σας παρουσιάζω τη φανέλα εκείνης της περιόδου, φορεμένη ως επί το πλείστον από τον Στέργιο Τσιμίκα.

Μετά το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη, τα "λιοντάρια" μπήκαν σε μια δύσκολη στροφή της ιστορίας τους, με την ομάδα να αδυνατεί να δηλώσει συμμετοχή στη Football League και να καταλήγει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Σε εκείνη τη μεταβατική περίοδο η ομάδα φόρεσε μία εμφάνιση της εταιρίας Sportika, με εξαίρεση ένα ματς για το Κύπελλο Γ' Εθνικής στο οποίο φορέθηκε μια λευκή Puma φανέλα που θα δούμε σε επόμενο άρθρο. Η εμφάνιση της Sportika ήταν αρχικά πολύ λιτή, έχοντας πάνω της μόνο το σήμα της ομάδας μπροστά και το νούμερο πίσω, αλλά σταδιακά προστέθηκαν το σήμα της ΕΠΟ, οι χορηγοί και το "panserraikos fc" στην πλάτη.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία φορέθηκε από τον Στέργιο Τσιμίκα στα 29 από τα 30 ματς πρωταθλήματος. Στο μοναδικό ματς που έλειψε ο νεαρός τότε μέσος, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Πετρούσσας, το "8" πήρε ο Στάθης Δαγκούλης.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Για μένα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία αφού ήταν ένα δώρο της ομάδας που μου δόθηκε δια χειρός του τότε αρχηγού της Σάκη Γκόγκα τον οποίο φυσικά ευχαριστώ θερμά!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2013-14
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 8
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Sportika
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.