Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Φιλίπε Ντα Κόστα (2011-12)

Η φανέλα του αγαπημένου μου Φιλίπε Ντα Κόστα, του Πορτογάλου παικταρά με το "φαρμακερό" αριστερό πόδι από την αγωνιστική περίοδο 2011-12!

Σε μερικούς ποδοσφαιριστές έχω ιδιαίτερη αδυναμία και το έχω παραδεχτεί. Δίχως αμφιβολία, ένας από αυτούς είναι ο Φιλίπε Ντα Κόστα, ο οποίος με κέρδισε κυρίως σαν άνθρωπος και μετά σαν ποδοσφαιριστής.

Η πρώτη από τις εμφανίσεις του που σας παρουσιάζω είναι από την παρθενική του σεζόν στον Πανσερραϊκό, την περίοδο 2011-12. Ήταν η χρονιά που ο Πορτογάλος συστήθηκε στο σερραϊκό κοινό και μάλιστα το έκανε με εμφατικό τρόπο, πετυχαίνοντας μεταξύ άλλων ορισμένες γκολάρες.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Κορυφαία του στιγμή φυσικά ήταν η μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Ξάνθη. Παρότι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, παρότι αγωνιζόταν εκτός έδρας και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, ο Πανσερραϊκός έκανε τη μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα προημιτελικά, νικώντας με 1-2!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Φορώντας τη φανέλα που βλέπετε στη φωτογραφία, ο Ντα Κόστα πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ και έδωσε το εισιτήριο στα "λιοντάρια", υπογράφοντας μία παληκαρίσια πρόκριση.

Πρόκειται για την κόκκινη εκδοχή της εμφάνισης της εταιρίας Mass που φόρεσε ο Πανσερραϊκός την περίοδο 2011-12. Η φανέλα αυτή, με το "8" στην πλάτη, είναι κομμάτι της συλλογής μου και οφείλω να ευχαριστήσω τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για το υπέροχο δώρο του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2011-12
Παίκτης: Φιλίπε Ντα Κόστα (2011-12 & 2013 & 2015-16, 43 συμμετοχές/8 γκολ)
Νούμερο: 8
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Mass
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.