Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Πατρίκ Ζουντί (2008-09)

Η φανέλα του Πατρίκ Ζουντί, του ποδοσφαιριστή που μπορεί να έμεινε για μόλις μία σεζόν στις Σέρρες, όμως συνέδεσε το όνομά του με ένα από τα πιο όμορφα ερυθρόλευκα απογεύματα της τελευταίας 20ετίας!

Το καλοκαίρι του 2008 έβρισκε τον Πανσερραϊκό να προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στην Α' Εθνική για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια! Οι Σέρρες θύμιζαν... μεθυσμένη πολιτεία και οι φίλοι της ομάδας μετρούσαν αντίστροφα για την πρεμιέρα της Superleague, τον αγώνα Ηρακλής-Πανσερραϊκός στις 31/08/2008.

Ήταν ένα ονειρικό ξεκίνημα για τα "λιοντάρια" τα οποία επικράτησαν στο Καυτανζόγλειο με 1-2, με εκτελεστή τον Πατρίκ Ζουντί που σκόραρε δύο φορές! Η εξέλιξη της περιόδου βέβαια δεν ήταν καθόλου καλή για τον μεσοεπιθετικό από την Μπουρκίνα Φάσο, αφού στα επόμενα 20 ματς που αγωνίστηκε, μέχρι να φύγει, δεν βρήκε ξανά το δρόμο για τα δίχτυα!

Μας χάρισε όμως εκείνο το όμορφο απόγευμα στο οποίο ο Πανσερραϊκός φόρεσε μεν την κόκκινη φανέλα της Puma, αλλά χωρίς χορηγό. Οι χορηγοί προστέθηκαν σταδιακά στην φανέλα εκείνη με την ξεβαμμένη ρίγα (κάτι σαν μπογιά) που έκανε... θραύση και φορέθηκε από πολλές ομάδες.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η φανέλα που σας παρουσιάζω φορέθηκε στην ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική, με τη σημείωση ότι στην εξέλιξη της σεζόν κολλήθηκε το νέο πατς της Superlague πάνω στο ήδη υπάρχον. Εξάλλου, λίγες εβδομάδες αργότερα άλλαξε η φανέλα, αφού προστέθηκε ως χορηγός ο ΟΠΑΠ, με την "Κρι Κρι" να... μετατοπίζεται προς τα δεξιά του στήθους.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Όπως και να έχει, η εμφάνιση αυτή θα μας θυμίζει πάντα αυτό που για χρόνια περιμέναμε: την επάνοδο του Πανσερραϊκού στην Α' Εθνική. Για τον λόγο αυτό αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2008-09
Παίκτης: Πατρίκ Ζουντί (2008-09, 21 συμμετοχές/2 γκολ)
Νούμερο: 14
Κατηγορία: Α' Εθνική
Εταιρία: Puma
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.