Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Σάκης Γκόγκας (2005-06)

Ο μεγάλος Σάκης Γκόγκας και συγκεκριμένα η υπέροχη ριγέ φανέλα του από την περίοδο 2005-06 είναι ένα από τα υπέροχα κομμάτια της συλλογής μου!

Όταν μιλάμε για τον Σάκη Γκόγκα, οι συστάσεις είναι... περιττές! Πρόκειται για έναν μεγάλο παίκτη της ιστορίας του Πανσερραϊκού, έναν χαρισματικό γκολτζή, τον κορυφαίο σκόρερ της σύγχρονης εποχής στον "λάκκο των λεόντων"!

Με 49 γκολ σε 134 παιχνίδια, φιγουράρει μαζί με τον Ντούσαν Γιοβάνοβιτς στην 7η θέση της λίστας με τους μεγάλους σκόρερ του Πανσερραϊκού! Δίχως αμφιβολία, είναι ο πιο χαρισματικός Έλληνας φορ που ανέδειξε η ομάδα εδώ και σχεδόν 30 χρόνια.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Δυστυχώς, η πρώτη του θητεία στα "λιοντάρια" στιγματίστηκε από την... κηδεία που μας έκανε ο Ακράτητος το 2005, όμως ο Γκόγκας επέστρεψε και πήρε το αίμα του πίσω! Όντας ο ηγέτης του Πανσερραϊκού, πανηγύρισε την άνοδο στη Β' Εθνική το 2015, κλείνοντας με τον ιδανικό τρόπο την παρουσία του στην ομάδα της καρδιάς του!


Φυσικά, είναι τιμή μου που μία από τις φανέλες του κοσμεί τη συλλογή μου. Πρόκειται για τη ριγέ φανέλα της περιόδου 2005-06. Πανέμορφη φανέλα που φορέθηκε στα φιλικά προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2005. Βέβαια, το ίδιο σχέδιο της Umbro φορέθηκε από τον Πανσερραϊκό και την επόμενη σεζόν, αλλά με το έμβλημα της ομάδας να είναι μαύρο και όχι κόκκινο.

Παραδέχομαι πως είναι μία από τις εμφανίσεις που χάρηκα πάρα πολύ όταν ήρθε στα χέρια μου! Έτσι, οφείλω να ευχαριστήσω και από εδώ τον φίλο Γιώργο για το υπέροχο δώρο του!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 2005-06
Παίκτης: Σάκης Γκόγκας (2004-07 & 2014-15, 134 συμμετοχές/49 γκολ)
Νούμερο: 9
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Umbro
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.