Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Κώστας Ηπειρώτης (1998-99)

Το Panserraikos Blog έχει την τιμή να παρουσιάζει τη φανέλα του μεγάλου Κώστα Ηπειρώτη από τη σεζόν 1998-99, εμφάνιση την οποία φόρεσε μεταξύ άλλων και στην ιστορική πρόκριση επί του ΠΑΟΚ το 1999!

Από τις πολλές φανέλες που έχω στη συλλογή μου, υπάρχουν μερικές τις οποίες ξεχωρίζω, κάποιες που με εντυπωσίασαν όταν τις απέκτησα και που ποτέ δεν πρόκειται να αποχωριστώ! Αναμφίβολα, μία από αυτές είναι η φανέλα που σας παρουσιάζω σήμερα.

Πρόκειται για την εμφάνιση του Κώστα Ηπειρώτη από την περίοδο 1998-99, μία χαρακτηριστική ερυθρόλευκη φανέλα της εταιρίας Kappa, στην οποία το έμβλημα της ομάδας παρουσιάζεται με ιδιαίτερο τρόπο, κάτι που συνέβη για 3-4 μόνο χρόνια επί εποχής Σπύρου Κούτλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση φορέθηκε και σε μεταγενέστερη σεζόν, αλλά με χορηγό, όπως θα δούμε σε μελλοντικό άρθρο.

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η υπέροχη αυτή φανέλα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την συλλογή μου αν αναλογιστεί κανείς πως φορώντας αυτή ο Κώστας Ηπειρώτης σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ στις 13 Ιανουαρίου 1999, όταν ο Πανσερραϊκός απέκλεισε τους ασπρόμαυρους και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Απίστευτη εμφάνιση που μάλιστα αποτελεί δώρο του ίδιου του σπουδαίου ποδοσφαιριστή που στην μεγάλη καριέρα του έπαιξε ακόμα σε Άρη, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ μεταξύ άλλων. Ευχαριστώ Κώστα!

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 1998-99
Παίκτης: Κώστας Ηπειρώτης (1996-99 & 2001-02, 91 συμμετοχές/20 γκολ)
Νούμερο: 10
Κατηγορία: Β' Εθνική
Εταιρία: Kappa
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.