Για μια φανέλα με σήμα το λιοντάρι...

Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη συλλογή εμφανίσεων του Πανσερραϊκού!

ΦΑΝΕΛΑ: Πανσερραϊκός Νο18 (1994-95)

Το Panserraikos Blog σας ταξιδεύει πίσω στα μέσα της δεκαετίας του '90 παρουσιάζοντας μία πολύ όμορφη εμφάνιση που όμως φορέθηκε σε χρόνια δύσκολα για την αγαπημένη μας ομάδα.

Είναι αλήθεια πως τα '90s έχουν... πολύ ψωμί για τους συλλέκτες, καθώς ήταν μια δεκαετία με πολλά ωραία "πραγματάκια". Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ποδοσφαιρικές εμφανίσεις εκείνων των χρόνων, καθώς είδαμε μεταξύ άλλων κάποια ιδιαίτερα σχέδια, ενώ σημαντική εξέλιξη αποτέλεσε το γεγονός ότι προς τα τέλη της δεκαετίας καθιερώθηκε η αναγραφή του ονόματος του παίκτη στο πίσω μέρος της φανέλας, με κάθε ποδοσφαιριστή να έχει πλέον το δικό του νούμερο.

Η φανέλα που παρουσιάζουμε σήμερα είναι μία κλασική '90s Diadora εμφάνιση του Πανσερραϊκού που φορέθηκε τόσο την περίοδο 1994-95 στη Β' Εθνική, όσο και την περίοδο 1995-96 στην Γ'. Με αυτή δηλαδή τα "λιοντάρια" γνώρισαν έναν υποβιβασμό και μία άνοδο. Δύσκολα χρόνια, αλλά πολύ όμορφη φανέλα!

Ακολούθησε το Panserraikos Blog στο Instagram με ένα κλικ εδώ!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση μοιάζει αρκετά με αυτές που φόρεσε η ομάδα από τα τέλη της δεκαετίας του '80 και μετά, μιας και βλέπουμε κάποια πολύ γνώριμα στοιχεία της εποχής: το σήμα της Diadora, το έμβλημα του Πανσερραϊκού σε στρόγγυλο πλαίσιο, αλλά και τον... παραδοσιακό εκείνα τα χρόνια χορηγό, το "ΠΡΟΠΟ". Η ιδιαιτερότητα της φανέλας που βλέπετε έχει να κάνει με το σχέδιο στα μανίκια, κάτι που την ξεχωρίζει από άλλες, παλιότερες, εμφανίσεις που θα δούμε στο μέλλον.

Για να δεις όλες τις φανέλες της συλλογής του Panserraikos Blog κάνε κλικ εδώ!

Φορέθηκε από διάφορους παίκτες και συγκεκριμένα από ποδοσφαιριστές που έμπαιναν ως αλλαγή στα ματς, αφού μέχρι τότε ίσχυε η αρίθμηση "1-11" στους βασικούς.

Στοιχεία φανέλας

Σεζόν: 1994-95
Παίκτης: Διάφοροι
Νούμερο: 18
Κατηγορία: Γ' Εθνική
Εταιρία: Diadora
Matchworn: Ναι

Αν έχεις μια φανέλα του Πανσερραϊκού ή θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κάνε κλικ εδώ.